fbpx

Als financial coach is het belangrijk dat we up-to-date blijven, met alle nieuwigheden en veranderingen in onze sector (want ja, er durft wel eens iets te wijzigen ;-) ). Daarom hebben we, voor onze collega's, de Finum Academy opgericht.

Finum AcademyBlijvend (bij)leren is essentieel

Het is belangrijk om over de verschillende factoren in onze vakgebieden bij te leren. Het is belangrijk voor elke onderneming, dus onze collega's hebben vanaf nu de mogelijkheid om (virtueel) bij te leren, waar de combinatie video - testing centraal staat.

Op deze manier kunnen zijn dit inplannen wanneer het best past voor hen, en zo hebben we ook de garantie dat onze klanten het beste advies zullen krijgen.

Het blijvend (bijleren) is essentieel in ons beroep, daarom dat we bij Finum Accountants vanaf nu de Finum Academy hebben. 


En wat gaan we hier nu mee doen?

In de komende periode plannen onze collega's de eerste videos en keynotes in. Op langere termijn (en eens dit ook mogelijk is) zal ook fysieke bijscholing (opnieuw) een belangrijk onderdeel vormen bij Finum Accountants.

Getriggerd door het bovenstaande?

Voor het kantoor in Antwerpen, zijn we nog steeds op zoek naar een toffe collega, die de dossiers van onze fantastische klanten mee kan beheren. Wil jij ook levenslang bijleren? Dan ben je bij Finum Accountants op de goede plek. 

Wat mag je bij ons verwachten? Dat hebben we samengevat in 1 artikel, klik op de knop hieronder!

Collega gezocht