fbpx

Na enkele jaren actief te zijn geweest op Wijnegemsteenweg 85, is Finum Accountants verhuist naar huisnummer 32, in het centrum van 's Gravenwezel. Finum Accountants bevestigt zo de groeiambities.

  Op nummer 85 was er een mooie kantoorruimte, verwerkt in een appartementsblok wat enkele beperkingen met zich meebracht. Daarnaast was er geen ruimte voor visuale communicatie, gezien de structuur van het gebouw en de drukke verbindingsweg.

  Met deze verhuis, kunnen ze drie groeipunten verder uitwerken.

  Samenwerking Faber Inter Law Firm Antwerp

  Het team van Faber Inter Law Firm Antwerp zal ook zijn intrek nemen in het nieuwe kantoor.

  Het betreft een advocatenkantoor bestaande uit 25 advocaten, verspreid over de balies van Brussel, Antwerpen en Kortrijk. Het Antwerpse team was tot voor kort eveneens gehuisvest op onze oude locatie.

  Dankzij de verhuis, is er mogelijkheid om de groei verder in te zetten en nauwer samen te werken voor bepaalde dossiers.

  Verdere groei met nieuwe collega's...

  Nieuwe klanten en dossiers vragen ook extra collega's. Met het nieuwe kantoor is een verdere groei verzekerd, voor de komende jaren.

  ...en klanten in een professionele omgeving

  Dankzij de nieuwe locatie, in het centrum van 's Gravenwezel, heeft het kantoor een extra, professionelere uitstraling en meer zichbaarheid naar potentiële nieuwe klanten.

  Wie is Finum?

  Finum Accountants heeft, naast Antwerpen, ook een kantoor in ’s Gravenwezel. Het bedrijf is een Financiële Coach voor bedrijven, zorgt voor begeleiding van Starters en steeds actief als accountant. Daarnaast kunnen ze bedrijven ondersteunen als extern adviesorgaan, onafhankelijk bestuurder en familiale ondernemingen bijstaan bij de overdracht.

  Meer info nodig? www.finumaccountants.be/contact